Floorball

Spil floorball i PULZION

Kunne du godt tænke dig at prøve at spille floorball? Så kan du blive en del af klubben Kolding Grizzlies og give den gas med stav og bold i PULZION.

Men hvad går floorball egentlig ud på?

Måske har du hørt om floorball af navn – eller måske kender du det fra idrætstimerne. Uanset om du har prøvet at spille det før eller ej, så er floorball en fantastisk idrætsaktivitet, hvor du kan dyrke motion i et holdfællesskab.

Floorball er en let tilgængelig stavsport, der byder på tempo, sammenhold, teknik og intensitet. Der sker hele tiden noget, og man skal tænke hurtigt og reagere øjeblikkeligt. Det kan spilles på mange forskellige måder og er blevet en utrolig populær idræt, da det er sjovt og kan dyrkes af alle, uanset alder og niveauforskelle.

Kolding Grizzlies

Kolding Grizzlies blev stiftet i 2008, under navnet Kolding KFUM Floorball. I 2018 ændrede klubben dog navn til Kolding Grizzlies, som i dag har ca. 70 aktive medlemmer.

Klubben har både en børne/ungdomsafdeling samt seniorafdeling og ønsker via dets værdier – engagement, fællesskab, klubånd, respekt, trivsel og udvikling – at skabe en god og rar stemning for alle, der træner og spiller i klubben.

Fut og fart og alle mand på gulvet

Kolding Grizzlies er en klub, der prioriterer det sociale samvær rigtig højt, og hvor der er plads til alle – også dig, der har lyst til at starte op i en sen alder.

Klubben tager imod nye medlemmer med kyshånd og glæder sig til at byde dig velkommen. Og husk… når først du har prøvet at spille floorball, så er det ikke sikkert, du har lyst til at slippe det igen.

Er du klar til at blive en del af holdet?

 

Er du blevet lidt mere nysgerrig på floorball, og hvad Kolding Grizzlies er for en klub, så se denne korte introvideo, som klubben har lavet.

Logo tilhørende Kolding KFUM Grizzlies
Kontakt foreningen

Se træningstider og andet praktisk info om Kolding KFUM Floorball her:

Hop til hjemmesiden
Følg foreningen på Facebook

Vidste du ...

at Kolding KFUM Idrætsforening har 11 underafdelinger og tilbyder en bred palette af idrætter i samarbejde med PULZION?

Scroll to Top