Atletik

Atletik i Kolding

Du kan dyrke atletiktræning i PULZION i samarbejde med Kolding KFUM Atletik & Motion.

Kolding KFUM Atletik & Motion

Klubben byder på alsidig og allround atletiktræning, hvor du som atlet bliver udfordret til at prøve kræfter med både løb, spring og kast. Det gælder især ved de yngre atleter. Her har atletikafdelingen nemlig fokus på at få atleterne til at prøve sig selv af i så mange forskellige discipliner som muligt.

Højere, hurtigere, længere og sjovere
Det er selvfølgelig også muligt at specialisere sig på enkelte discipliner. Det sker typisk i samråd med og under vejledning af klubbens trænere, hvor de forsøger at matche de behov, som de enkelte atleter har.

Motion i Kolding KFUM

Klubben tilbyder også andre motionsformer end atletik.

Løbetræning
Kunne du tænke dig at blive en del af et fællesskab, hvor du løber med andre, udforsker ruter i området samt får mulighed for at deltage i konkurrencer og motionsløb? Så er det bare med at hoppe i løbetøjet, snøre skoene og møde op i PULZION, hvor dine nye løbemakkere står klar.

NatureFitness
Du kan også prøve kræfter med sjov, effektiv og udfordrende udendørstræning i naturen. Træningen er en blanding af løbetræningsøvelser, hvor du får pulsen op, og styrkeøvelser der udfordrer din koordination, balance og udholdenhed. Træningen foregår i al slags vejr og alle mænd, kvinder, drenge og piger over 12 år er velkomne til at deltage.

Alle kan være med

Er du til frisk luft, høj puls, sved på panden og et godt grin, så kom og vær med og bliv en del af en traditionsrig klub i KFUM-regi. De glæder sig til at tage imod dig, uanset om du er til atletik, løb eller NatureFitness.

Logo tilhørende Kolding KFUM Atletik og Motion
Kontakt foreningen

Se træningstider og andet praktisk info om Kolding KFUM Atletik & Motion her:

Hop til hjemmesiden
Følg foreningen på Facebook
Følg foreningen på Instagram

Kvinde klar til løbetræning

Vidste du ...

at Kolding KFUM Idrætsforening har 11 underafdelinger og tilbyder en bred palette af idrætter i samarbejde med PULZION?

Scroll to Top